About خواص عسل
About خواص عسل
Blog Article
آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد ضد پیری و محافظ از بیماری های مزمن شناخته می شوند.
مصریان باستان، آشوری ها، چینیها، یونانیان و رومی ها از عسل برای التیام زخم ها و درمان بیماری های روده استفاده می کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می گذارد.
در پژوهشی که در اوکراین انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدهاند که کسانی که منظم و روزانه عسل طبیعی مصرف میکنند، احتمال کمتری دارد تا دچار بیماریهایی نظیر آنفولانزا، التهاب ریه و سایر بیماریهای ویروسی شوند.
به طور کلی بهبود مشکلات کبدی با عسل به سه طریق اتفاق میافتد.
همانطور که در مطلب نحوه تشخیص عسل طبیعی گفتیم، تنها راه علمی و دقیق شناخت عسل طبیعی آزمایش عسل در یک آزمایشگاه معتبر است.
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
۲. دو ساعت قبل از ورزش: مصرف ۱ گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن ورزشکار
یکی از راه های مطمئن تر برای تشخیص عسل خالص، استفاده از خدمات آزمایشگاهی معتبر است.
در میان انواع عسل های موجود در بازار عسل کنار به علت داشتن مواد معدنی سرشار و همچنین خواص ویژهای که دارد، معمولا برای تقویت قوای جنسی مردان توصیه میشود.
تقویت سیستم ایمنی معده: مصرف معتدل عسل می تواند به تقویت سیستم ایمنی معده و مقاومت در مقابل عوامل مختلفی که ممکن است به معده آسیب برسانند، کمک کند.
عسل به علت ساختار صمغی مانند خود و همچنین قابلیت شستشوی آسانی که دارد، در بهبود انواع سوختگی و اگزما بسیار مناسب است.
معمولا توصیه میشود هنگام خرید عسل، دقت داشته باشید که عسل تازه برداشت باشد و یا نهایتا برای یک یا دو سال پیش باشد.
در ایران این تصور غلط وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن است؛ از آنجایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه here تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمیتواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]
مواد گیاهی و عطری: عسل ممکن است مواد گیاهی مختلف و عطری از گل ها و گیاهان مختلف را به خود بگیرد، که به تفاوت در طعم و عطر عسل منجر می شود.